my friends...........

Thursday, 19 August 2010

Cerita Lucah Lucu part 1
Tersalah rendam.... 

Seorang pemuda yang akan berkahwin telah berjumpa seorang bomoh yang juga seorang pakar dalam masalah tenaga batin untuk mendapatkan sedikit petua.

Pemuda : Tok,saya akan berkahwin tidak lama lagi tetapi saya masih belum bersedia.Bagilah petua untuk saya menghadapi malam pertama nanti.

Bomoh : Malam pertama merupakan malam yang sangat penting bagi lelaki.Kamu seharusnya dapat memberi kepuasan yang tidak dapat dilupakan oleh isteri kamu nanti.

Pemuda : Bagaimanakah caranya tok bomoh.

Bomoh : Begini,kamu seharusnya membesarkan alat kelaminmu dan ini akan membuatkan isterimu menjerit pada malam pertamanya.

Pemuda : Bagaimana caranya tok ?

Bomoh : Kamu mesti merendam alat kelaminmu setiap malam dalam air teh setiap malam sehinggalah malam pertamamu.

Pemuda tersebut balik ke rumah dan melakukan apa yang dikata oleh tok bomoh pada setiap malam.

Pada malam pertamanya,tok bomoh juga berada dirumahnya.Tiba-tiba kedengaran isteri pemuda itu menjerit kuat.Tok bomoh mula terfikir akan kehebatan petua yang diberikannya kepada pemuda tersebut.Tiba-tiba pemuda tersebut keluar dari biliknya dengan wajah yang sedih.Tok bomoh hairan lalu bertanya kepada pemuda tersebut.

Bomoh : Kenapa cepat sangat..?

Pemuda : Saya punya memamng panjang tok tapi kenapa hanya sebesar pensil saja...?

Bomoh : Adakah kamu ikut petua yang tok ajarkan...?

Pemuda : Sudah tok.Tiap-tiap malam saya merendam saya punya dalam segelas air teh.

Bomoh : Teh apa yang kamu gunakan ?

Pemuda : ????????? Mustika Ratu - Slimming Tea tok......Radio & Telefon 


Alkisahnya cerita ini bermula di perkampungan yang
masih lagi daif dari kehidupan moden.                                 Sudah menjadi lumrah orang-orang dikampung mandi sungai. Dan pada hari itu memang ramai orang yang pergi mandi, ada yang membasuh dan sudah menjadi kebiasaan kanak-kanak mandi sambil berkejaran.

Diantara ramai-ramai lelaki ada seorang lelaki yang
perutnya buncit yang di pangiil Pak Leman yang mandi berhampiran dengan janda limah yang baru
kematian suami. Dan sudah menjadi lazimnya kedua-dua orang ini bermulut laser.

Janda Limah .... tetiba memulakan perbualan dengan Pak Leman .... apabila melihat perut Leman yang buncit,
"Pak Leman, perut kamu buncit sebegitu kenapa?
Ada pebenda dalam perut?"

Pak Leman tidak tersinggung malah hanya tersenyum sambil menjawab, "Ada radio."

Janda Limah ... tergelak sakan .. ha..ha..ha..ha .. ada ker Pak Leman simpan radio dalam perut. Ada ker patut?"

Pak Leman : "Kamu tak percaya yer Limah ......."
Diangkat kain dan dikeluarkan
kemaluannya sambil berkata, "Ini
antenanya."

Janda Limah .. senyap ... celaka Pak Leman, menyumpah dalam hatinya.

Disaat itu Pak Leman pulak bertanya ...... " Eleh kata orang perut buncit ... yang kau tue berisi apa pulak? Bila memandang perut janda Limah yang membuncit (mengandung 9 bulan)

Dengan tenang Janda Limah menjawab,"Ada telepon awam."

"Sampai macam tue sekali!!" , kata Pak Leman.

Diangkatnya kain dan ditunjukan lubang kemaluannya, "Nih, lubang nak masuk duit." 

Bogel ! 


Jeslina dan suaminya sedang mandi bertelanjang dalam bilik air ditingkat atas rumah mereka, tiba tiba lonceng pintu berdering...ring ..ring..ring....Maka si Jeslina terus membungkus tubuhnya dengan tuala dan berlari kebawah untuk membuka pintu.

Rupa-rupanya Khairul Salleh, jiran rumah mereka berdiri di depan pintu dan berkata " Oh..Minta maaf kerana menggangu u yang sedang mandi.."

Jeslina menjawap " tidak apa, biasalah tu..apa u mahu"

Saripuddin terus dengan ghairahnya menjawap " Ohh..Jeslina..u mempunyai kulit putih melepak harus bak sutera , jika I offer u RM100.00 sanggupkah U menanggalkan tuala bahagian atas sebagai balasan???"

Dengan secepat kilat tanpa berfikir panjang maka ditanggalkan bahagian atas tuala memperlihatkan buah dadanya yang menbukit demi wang RM100.00..

"WOW" Khairul Salleh dengan mata terbelalak menghayati buah dadanya yang secara langsung memberangsangkan semangatnya sekaligus menawarkan RM100.00 lagi kepada Jeslina untuk menanggalkan kesemua tualanya!!

"kenapa tidak" balas Jeslina "itu ganjaran yang amat lumayan" dan terus melonggarkan tualanya memperlihatkan keayuan tubuh yang mengiurkan tanpa seurat benang pun!!.

Maka Khairul Salleh dengan air liur yang meleleh keluar dan merasa rimas yang amat ketara seperti disimbah air sejuk dengan bahagian zip seluar yang seakan-akan pecah terus menyerahkan Note Rm200.00 kepada Jeslina tanda kepuasan yang tak terhingga sambil berlari ke kedai untuk membeli sabun untuk dibuat bekalan..

Apabila Jeslina kembali ke bilik air untuk menyambung balik mandinya maka suaminya bertanya " Siapa yang membunyikan lonceng pintu ?"

"Jiran kita, Si Khairul Salleh" Jawap Jeslina

"Si Khairul Salleh??" Tanya Suaminya "Adakah dia memulangkan wang RM200.00 yang dipinjam dari saya tempoh hari??" Kali Pertama


Sebaik sahaja Linda baring, dia mula merasakan otot-otot anda mula menegang. Linda cuba mengelak dengan cuba memberi alasan, tetapi lelaki itu enggan menerima alasan Linda bahkan semakin merapatinya. Lelaki tersebut bertanyakan adakah Linda takut. Tetapi dengan berani Linda menggelengkan kepala. Jari- jemarinya mula meneroka untuk mencari apa yang dihajati. Dan kali pertama jarinya menyentuh tempat yang betul. Semakin dalam dia menusuk semakin kuat Linda mengerang. Tetapi lelaki tersebut masih dengan sikapnya dan melakukannya dengan selembut yang boleh sebagaimana yang telah dia janjikan. Dia merenung jauh ke dalam mata Linda dan mahu Linda percayakannya. Ini bukanlah kali pertama bagi lelaki. Dia terus tersenyum dan Linda memberi lebih ruang masuk kepadanya. Linda mula merayu agar dia mempercepatkannya. Tetapi dia masih lagi melakukannya dengan perlahan agar Linda merasakan kesakitan yang paling minimum. Semakin dalam tusukkannya semakin Linda merasakan tisu-tisunya koyak!. Kesakitan makin terasa diikuti dengan sedikit darah mengalir. Lelaki tersebut merenung kepada Linda dan bertanyakan adakah ianya menyakitkan?. Mata Linda direnangi deagan airmata tetapi Linda menggelengkan kepala dan mahu dia terus melakukannya. Dia meneruskan dengan apa yang patut dilakukan. Terus keluar masuk. Tetapi Linda sudah mula merasa kebas dan tidak lagi merasakan apa-apa. Beberapa ketika kemudian Linda merasakan sesuatu memancut dan lelaki itu mengeluarkannya dari Linda. Linda terbaring dengan wajah yang pucat. Lelaki itu menghamparkan sekuntum senyuman kepada Linda dan mengatakan Linda adalah antara yang terdegil tetapi telah memberinya banyak pengalaman. Linda hanya tersenyum tawar. Ini juga adalah pengalaman pertama Linda. Dengan senyuman yang tawar Linda pon mengucapkan terima kasih kepada doktor kerana mencabut giginya.
hehehehhehehehehe.............tulah kengkawan jgn pikir yg bukan xXx kasi suspense sikit..... 

1 comment: